Over Hendrik

Geboren in de Bommelerwaard, opgegroeid tussen de kwekers en boeren en uiteindelijk zelf in het vak electricien gerold. Ik kan mijn weg prima vinden tussen de snoertjes en kabeltjes en tegelijk is het agrarische en de liefde voor het bewerken van het land ook blijven hangen. Ik zie mijzelf ook wel als een praktische duizendpoot en vind het prettig om mijn bezigheden wat af te wisselen.

Meer over Hendrik

Kwalificaties en certificeringen

Opleiding:

Eerste Monteur Sterkstroom Installaties (EMSI) niveau 3 + certificaten technicus niveau 4

Cursussen:

Gereedschapkeuren NEN 3140 voor gevorderden

Keuren ladders, trappen, rolsteigers, hijs-, hef- en valbeveiligingsmiddelen

(Opfris)cursus NEN 1010

VCA **

Hoogwerkcertificaat

Rijbewijs:

A, BE, CE met code 95

Ervaringen:

Electromonteur in verschillende takken:

Storingen, industrie, utiliteit, panelenbouw, automatisering glastuinbouw, openbare verlichting en verkeersregel installaties

Bloementransport

Verschillende werkzaamheden in de akkerbouw

Chauffeur/bediener hoogwerkers

Over Margriet

Dit is mijn vrouw, de administratieve kracht achter mijn onderneming. Zij is degene die veel thuis is en naast de organisatie van het gezin, ook van huis uit allerlei dingen voor het werk kan regelen. Als u contact met ons heeft, zult u haar ook regelmatig tegenkomen.

Meer over Margriet

“Een aantal jaren terug besloot ik bewust te stoppen met werken, om thuis meer aanwezig te kunnen zijn. Wat ik doe, doe ik graag goed en ik kon mijn baan als juf niet goed gecombineerd krijgen met ons snel groeiende gezin. Ons gezin telt inmiddels vier energieke jongens en dit brengt de nodige chaos en gezelligheid mee die je zou verwachten. Zelf ben ik ook een creatieve duizendpoot en heb het echt nodig om mezelf soms in de stilte op te sluiten om de nodige rust te hervinden. De administratie doen voor het bedrijf is dus een welkome afwisseling… regelmatig zit ik in afzondering gefocussed op lijstjes en schema’s de zakelijke dingen af te werken… en het is net als met opruimen… als de administratie is bijgewerkt, komt je hoofd ook tot rust.”

De rest van het team

” While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.” -Angela Schwindt

Scroll naar boven