Aanvullende werkzaamheden

Naast het werk als electricien en het keuren van arbeidsmiddelen sta ik ook altijd open voor andere werkzaamheden. Ik houd wel van een uitdaging, maar zal tegelijk aangeven wat ik wel en niet kan en of zie zitten. Zo ben ik bijvoorbeeld ook inzetbaar om hard pvc te lijmen voor waterzijdige systemen, zoals irrigatie in de land- en tuinbouw, maar ook voor particuliere tuinberegening. Ik heb hier mijn contacten voor om dit professioneel op te kunnen pakken en te berekenen. Verder ben ik ook inzetbaar om te ondersteunen bij laswerkzaamheden. Denk hierbij aan het inkorten van buizen, monteren van pompen en of andere appendages of andere voorbereidende werkzaamheden bij de lasser.

Daarnaast heb ik een aantal jaren geleden een tijdje op een vrachtwagen gewerkt (in de bloementransport en later met een hoogwerker) en sinds die tijd mijn vrachtwagenpapieren altijd up-to-date gehouden. Een transportklus behoort dus ook nog steeds tot de mogelijkheden. Ook heb ik ervaring en mijn papieren voor het werken met tractors, heftrucks en hoogwerkers.

Mocht u me voor één van deze werkzaamheden in willen zetten, is het handigste om eerst even te kijken of ik in de gewenste tijd nog beschikbaar ben. Ik heb daarvoor een beschikbaarheidskalender onderaan de pagina staan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Overdag zal ik niet altijd per telefoon bereikbaar zijn, omdat ik veel op regiebasis werk.

Projecten

Watergeefsysteem aanleggen voor tunnelkas


Unit voor pompsysteem en kranenVoor een installatiebedrijf heb ik meegewerkt aan dit project, waar een watergeefsysteem aangelegd moest worden voor tunnelkassen van een relatief kleine …

Watergeefsysteem aanleggen voor tunnelkas »

Honden trimsalon Westerlee


Dit is een nieuwe honden trimsalon, die ik voorzien heb van een elektrische installatie. Waterzijdig heb ik hier ook enkele aanpassingen gedaan. Omdat de ruimtes …

Honden trimsalon Westerlee »

Wil je terug gebeld worden?

Beschikbaarheid

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Scroll naar boven